Alimentatie sanatoasa si o viata curata cu Bacania Naturista

 

Daca sunteti adeptul unei alimentatii sanatoase, asa cum suntem noi, atenti la ceea ce mancati, stiti cum este sa pierdeti mult timp prin magazine citind etichetele cu ingrediente de multe ori dubioase. Acest chin a fost si din partea noastra pana cand am decis sa facem singuri un magazin unde să fiti sigur de ceea ce cumparati. Un magazin in care sa nu aveti stresul de a verifica fiecare eticheta (dar ne-ar ajuta daca ati face-o in continuare), un magazin care face asta pentru dumneavoastra si pune pe raft doar ce este curat si sanatos.

Bacanianaturista.ro s-a nascut din dorinta de a promova sanatatea, alimentele sanatoase, iar din  multitudinea cautarilor, incercarilor, planificarilor, modificarilor si a remodificarilor pe care le-am efectuat a iesit un magazin care va ofera numai produse de calitate pentru ca noi suntem foarte, foarte atenti la sanatatea dumneavoastra.

Ce a iesit dupa atat efort?

Magazinul nostru, in care absolut totul este verificat, analizat, controlat si certificat din toate punctele de vedere, fara sa se puna problema chimicalelor periculoase: fara pesticide, fara aditivi, fara organisme modificate genetic.

Cu sanatatea noastra si a copiilor nostri nu permitem nimanui sa se joace!

Produsele bio au un profil nutritional superior fata de produsele conventionale. Au un continut bogat in vitamine, minerale si antioxidanti. Calitatea alimentelor organice este garantata, pentru ca sunt mult mai sever verificate pe tot parcursul procesului de productie.

Acestea sunt obtinute din ingrediente crescute ecologic, fara ierbicide si controlate din punct de vedere al utilizării pesticidelor. Intr-o lume in care timpul se scurge mai repede decat ne-am dori, unde challenge-ul este „sa am” si „sa fiu”, Bacania Naturista va propune sa experimentati! Noi incercam sa croim viziunea si inspirația pentru familii si copii, de a se reconecta cu natura si cu energia sanatoasa, de a pune accent pe sanatate, atat in ceea ce priveste partea alimentelor, cat si a sanatatii corporale.

De asemenea, prin activitatea pe care o desfasuram ne dorim sa aducem produsul mai aproape de dumneavoastra. Intrucat in mediul profesional ii numim „clienti” sau „consumatori”, dar pana la urma suntem toti oameni si fiecare gust este perceput individual.

Ce veti gasi in magazinele noastre?

Noi, Bacania Naturista, ne-am propus să fim alături de dumneavoastra incepând cu micul dejun si pana la cina, asadar pe tot parcursul zilei. Va invitam sa calcati pragul magazinului nostru unde veti putea descoperi produse de calitate care intruchipeaza tot ceea ce inseamna „sanatate”. De altfel, oferim o gama larga de produse precum:

  • Mied/hidromel «Apis 1932»;
  • Bauturi din fructe de la «Pivnitele Katlenburger»;
  • Apa minerala pura «Perenna»;
  • Apa cu aur si argint Aur'a;
  • Lapte de cocos organic si produse asociate de la «Cocomi Bio Organic»;
  • Produse de patiserie vegane fara zahar si fara gluten «Hiper Ambrozia»;
  • Produse din sare naturala roz, de Himalaya;
  • Pasta de dinti fara fluor si produse asociate ayurvedice «Kudos»;
  • Theodent – more than toothpaste;
  • Yerba mate, ceaiuri traditionale din America de Sud– «Titrayju»;
  • «Bjorg» – bauturi naturale vegetale si produse asociate;
  • «Prisaca Transilvania» - produse apicole, 100% naturale.

Toate produsele din magazinul Bacania Naturala sunt 100% verificate, astfel incat garantam existenta unor produse calitative si naturale, toate pentru ca suntem foarte, foarte atenti la sanatatea dumneavoastra!

 

 

Lăsați un comentariu

Comentariile trebuie să fie aprobate înainte să apară.

Brandurile noastre partenere