Cadouri de Crăciun pentru trup și suflet

V-ați întrebat vreodată care este originea cadourilor de Crăciun? De ce facem cadouri de Nașterea Mântuitorului de parcă ar fi ziua cuiva? Ei bine, pentru că este ziua fiecăruia dintre noi. Pentru că odată cu nașterea Mântuitorului primim a doua șansă la o viață mai bună, întru smerenie și iubire față de aproape.

În plus, tradiția cadourilor datează din Noul Testament, când cei trei crai de la Răsărit aduc daruri pruncului Iisus. De atunci, oamenii de religie ortodoxă își fac cadouri în perioada Crăciunului.

Așadar, să ne bucurăm și să dăruim! Băcănia Naturistă vă propune câteva idei de cadouri pentru trup și suflet.

Seturile cadou de mied sunt magice și vor bucura nu numai simțurile de bază, prin savoare, culoare și design, dar și sufletul prin crearea unei energii pozitive. 

Miedul este o băutură naturală, din miere și apă, cu adaos de mirodenii și fructe care îi oferă o aromă unică. Îmbalat în cutii speciale, este perfect pentru orice ocazie sau eveniment în familie. În plus, unele seturi conțin și două cupe antice, ideale pentru nași, fini sau socri. 

O sticlă de mied pornește de la 23 de lei. Așadar, indiferent cât de mic e buzunarul, darul va fi cu siguranță unul mare prin calitatea garantată și beneficiile implicate. 

Iar pentru cei mici, și nu numai, ca idei de cadouri de pus sub brad vă propunem bunătățuri naturale: biscuiții vegani fără zahăr. Nu conțin gluten sau conservanți. Puteți alege mai multe sortimente de biscuiți: cu lămâie, nuci, ciocolată, ghimbir sau anason. Indiferent ce alegeți, veți îndulci sufletele primitorilor.

Cei care oferă primește darul cel mai de preț: bucuria de a se implica la construirea fericirii altora. Așadar, dăruiți și vă bucurați! 

Lăsați un comentariu

Comentariile trebuie să fie aprobate înainte să apară.

Brandurile noastre partenere