Negrilică sau chimenul negru: tratament eficient împotriva coronavirusului (COVID-19)

În urma cercetărilor de specialitate, tratamentele medicamentoase în cazurile de Covid sunt în continuare incerte. Însă au fost verificate mai multe tratamente pe bază de naturiste și s-au descoperit rezultate surprinzătoare.

Citește mai departe și află ce tratamente naturiste au fost decoperite pentru tratarea și prevenirea coronavirusului.

Ce remedii naturiste recomandă specialiștii?

Astfel, produse naturale precum mușețelul și semințele de negrilică și-au dovedit eficiența în tratarea virusului SARS-Cov-2.

De asemenea, mierea naturală este un remediu naturist cu puternic efect antiviral și cu efect de protecție a țesuturilor. Atât semințele de negrilică, cât și mierea naturală au devenit remedii de medicină profetică care câștigă popularitatea și acceptabilitatea publică la nivel mondial.

Mai multe informații despre beneficiile mierii naturale găsiți aici.

Ce sunt semințele de negrilică și cum se administrează?

Negrilică sau chimenul negru (Nigella sativa în termeni științifici) este o plantă nativă zonelor de sud şi sud-vest ale Asiei, care produce flori delicate, albe sau de un albastru deschis. Aceste flori conţin un fel de păstăi în interiorul cărora se găsesc renumitele semințe de chimen negru, utilizate încă din perioada Antichităţii ca tratament pentru numeroase afecţiuni.

Negrilică poate fi administrat sub formă de semințe intacte sau pulbere (semințe măcinate). Semințele intacte pot fi zdrobite în gură și înghițite sau pot fi adăugate în alimente sau sucuri. Pentru a-ți menține starea de sănătate, poți amesteca o linguriță de semințe de chimen negru cu o linguriță de miere.

Uleiul de negrilică, obţinut prin presarea la rece a seminţelor, este o sursă vegetală de acizi graşi esențiali, Omega-3 şi Omega-6 și contribuie la îmbunătăţirea anumitor funcţii ale oganismului. În comparație cu semințele, uleiul de chimen negru este absorbit de organism mai ușor, fiind mult mai concentrat.

O altă formă de consum este vinul din semințe de negrilică recomandat în bolile de stomac, astm, amețeli și pentru stimularea poftei de mâncare.

Sub formă de capsule, negrilică se găsește în farmacii naturiste sub numele de Baraka. Aceasta conține ulei obținut din presarea semințelor de Nigella sativa (chimen negru).

Cele mai importante beneficii ale semințelor de negrilică

Negrilică este considerat un puternic stimulent și potențator al sistemului imunitar. Acesta este recunoscut pentru numeroasele sale beneficii asupra sistemului imunitar, dar nu numai.

Chimenul negru este un supliment foarte util pentru sănătatea aparatului respirator şi poate fi un suport optim pentru imunitate atât la copii, cât şi adulţi şi vârstnici. De asemenea, chimenul negru conţine timochinona, constituent activ cu efect antitumoral remarcabil ce provoacă moartea celulelor canceroase.

În plus, negrilică sau chimenul negru:

  • Normalizează digestia, ameliorând balonarea, arsurile în capul pieptului, constipația, flatulența
  • Accelerează procesele metabolice
  • Întărește și restabilește sistemul cardiac și inimii
  • Curăță corpul de substanțe dăunătoare și excesul de colesterol
  • Îmbunătățește formarea de urină și fluxul bilă
  • Accelerează reparația țesuturilor
  • Reduce inflamația
  • Echilibrează activitatea hormonală, mărește potența sexuală (are efecte afrodisiace).

În concluzie

Datorită numeroaselor proprietăți și beneficii, consumul de negrilică sau chimen negru nu numai că previne apariția covid-ului, dar îl și tratează. În condițiile în care tratamentele medicamentoase nu au dat randament, remediile naturiste sunt predominante.

Grija pentru sistemul imunitar, alimentația bogată în fructe și legume, activitatea fizică, dar și încrederea în aceste metode vă vor asigura sănătatea dorită.

Sursa: https://apitherapy.com/

Lăsați un comentariu

Comentariile trebuie să fie aprobate înainte să apară.

Brandurile noastre partenere