Reducere de primăvară de 30%. Mied Jadwiga cu adaos de zmeură și trandafir sălbatic

Sunt milioane de motive pentru a iubi primăvara. Dar mai ales pentru renașterea naturii și energia pe care ne-o transmite prin bogățiile și frumusețea ei.

De aceea ne-am gândit să o sărbătorim împreună cu un pahar de mied Jadwiga pentru care vă oferim reducere de 30% până pe 30 aprilie.

De ce am ales Jadwiga? Pentru că din toate colecțiile noastre, Jadwiga reprezintă definiția primăverii și savoarea tinereții. 

Miedul Jadwiga are o aromă bogată, foarte distinctă datorită adaosului de zmeură și trandafir sălbatic.

Ce beneficii are zmeura?

Zmeura este una dintre minunățiile naturii pentru că acoperă necesitățile nutritive ale organismului. Mai exact, are un conținut foarte mare de vitamine, fibre și minerale.

Datorită conținutului bogat în vitamina A si C, zmeura reduce aciditatea din stomac și previne astfel afecțiunile gastrice.

În plus, zmeura îmbunătățește digestia, fiind recomandată persoanelor supraponderale și chiar obezilor. De asemenea, are un conținut bogat în fibre și ajută la echilibrarea colesterolului din sânge.

Zmeura are o concentrație foarte mare de antioxidanti și ajută organismul să prevină cancerul.

Miedul Jadwiga - vin vechi din miere de albine cu adaos de zmeură și trandafir sălbatic

De aceea îți recomandăm miedul Jadwiga. Pentru că sănătatea este mai presus de orice. Acum ai reducere de 30% până pe 30 aprilie. Facem eforturi financiare considerabile pentru că ne pasă.

Miedul nu are dată de scadentă datorită conținutului de miere de albine, care este cel mai vechi aliment. Prin urmare, cumpărați cu încredere și bucurați-vă de reducerea de primăvară!

Miedul Jadwiga poate fi achiziționat în carafă antică, prezentat în cutie de lemn antichizată, căptușită cu satin chiar de aici. Și primiți cadou 2 pahare de mied din ceramică.

Sau cu 2 pahare de mied din sticlă de aici.

 Să fie dragostea noastră ca un vin bun, să crească mai puternic odată cu vârsta.
Toast englez

Lăsați un comentariu

Comentariile trebuie să fie aprobate înainte să apară.

Brandurile noastre partenere