Secretul vitalitatii indiferent de varsta – terapia cu aur coloidal

Despre starea de sanatate buna se afirma ca este de fapt cea in care lipseste o boala. Cu toate acestea, cu totii avem momente in care nivelul de energie din corp este unul scazut, influentand astfel starea de bine, gandirea. Cand sunt induse starile de stres, spre exemplu, atunci deja nu se mai poate vorbi despre o asa zisa sanatate de fier.

Aurul coloidal din perspectiva istorica

Aurul coloidal a cunoscut de-a lungul timpului o sumedenie de nume, dintre care si aurul potabil, regele incoronat, elixirul vietii, sangele leului, si sunt doar cateva. Potrivit textelor alchimistilor, secretul aurului coloidat a fost pastrat, intrucat erau constienti nu doar de beneficiile sale, dar si de riscurile pe care consumul lui le-ar putea prezenta. Din acest motiv, in vechime doar inteleptii cunosteau cum se realizeaza.

Este vorba despre o suspensie lichida de aur, care se prezinta sub forma de particula, de sub 100 nanometri. In obtinerea acesteia se foloseste numeroase tehnici, fie mai vechi - alchimie, fie mai noi - chimie moleculara. Dar pentru ca aceste detalii nu sunt neaparat folositoare, iti prezentam mai departe cateva detalii cu privire la aurul coloidal si intrebuintarile sale in scop medicinal.

Aurul coloidal si intrebuintarile sale medicinale

Numit aur activat de catre cel ce a obtinut cu certitudine prima mostra, aurul coloidal este pretuit pentru caractertisticile sale moleculare, optice si electrice unice. Se utilizeaza in prezent cu succes in tehnica optima pentru inalta precizie, dar si in nanotehnologie, respectiv in medicina homeopata.

In prim plan, aurul coloidal a fost folosit in scop medicinal. Cu efecte deosebite s-a dovedit consumul  acestuia in cantitati controlate vizavi de dereglarile la nivel termic (*febra, frisoane, friguri), dar si in lupta cu obezitatea, in cazurile de depresie, in ameliorarea durerilor.

Un aliat de incredere in intarirea sistemului imunitar, aceasta substanta are beneficii si asupra relaxarii corpului. De altfel, este renumit pentru eficienta in prevenirea mutatiilor, respectiv in refacerea structurii ADN-ului unde acesta sufera mutatii.

Regasiti si in cadrul magazinului nostru de sanatate aur coloidal, in cantitati diferite. Referitor la consumul acestuia, recomandam consultarea atenta a indicatiilor si limitarea dozelor pentru ca efectele asupra corpului sa fie doar benefice.

Secretul vitalitatii la orice varsta: aurul coloidal

Terapia cu aceasta substanta vine alaturi de numeroase beneficii asupra corpului uman. Acest fapt este cunoscut inca din timpurile vechi, poate de unii mai putin astazi. Se folosesc, spre exemplu, astazi nanoparticule de aur pentru a depista cancer de diverse forme. Se aproximeaza ca o persoana are in ADN in jur de 0,2 mg aur, raportat la o grautate corporala de 70 kg.

Puteti opta, in funtie de necesitate pentru produse constand in aur coloidal, in combinatie cu argint coloidal, pentru efecte deosebite asupra organismului. Despre astfel de produse trebuie sa stiti ca ofera un efect sinergic aparte, cu eficienta sporita. Consumat in proportia optima, un produs precum este Elixirum, dupa cum il gasiti la noi pe site, ajuta in tratamentele de purificare a sangelui, a limfei, respectiv a zonei intime. De asemenea, reuseste sa realizeze o purificare in profunzime, redand tonusul si vigoarea ochilor si a pielii.

Recomandam produsele din portofoliul nostru, ce au la baza aur coloidal nu doar pentru avantajele de mai sus, dar si pentru ca reprezinta un produs cosmetic excelent. Te ajuta sa  iti hranesti in profunzime unghiile, parul si tenul.

Referitor la oferta noastra, aceasta contine numai produse testate chimic si microbiotic, iar in continutul lor nu se regasesc substante de genul stabilizatorilor, a sarurilor, nitratilor, aditivilor sau conservantilor. Atat timp cat respectati doza recomandata nu exista nici un risc de supradozaj. Nu interactioneaza cu medicamentele,  nu prezinta efecte secundar si nu prezinta risc daunator pentru organism.

 

Lăsați un comentariu

Comentariile trebuie să fie aprobate înainte să apară.

Brandurile noastre partenere