Cum poți beneficia de „vitaminele” din aer?

Lămpile din sare roz de Himalaya sunt printre cele mai bune surse de ioni negativi naturali, asemănători cu cei creați de diverse fenomene ale naturii: cascade, furtuni, razele soarelui sau valuri.   

Deși sunt de fapt bucăți mari de sare pură de Himalaya, cu un bec în interior, acestea pot avea și rol estetic deoarece sunt modelate în spiritul obiectelor decorative, au o culoare plăcută, care calmează și relaxează. Practic, nu doar că schimbă chimic încăperea, ci și estetic.


Știați că atomii și moleculele din aer sunt permanent înconjurați de ioni negativi și pozitivi? Ionii pozitivi sunt creați de echipamentele electronice (telefoane, plasme, cuptoare, aspiratoare, etc), care poluează electronic aerul și trebuie neutralizați.


Ionii negativi acționează ca ionizatori perfecți ai aerului și au valoare inestimabilă pentru sănătate deoarece ajută la stimularea fluxului de oxigen din creier și implicit la mărirea acuității mentale și a energiei.


Fiind higroscopica, sarea atrage apa către suprafața ei,  iar aceasta se evaporă într-un timp scurt datorită cantității mici de căldură provenită de la sursă de lumină. În timpul evaporării se generează ionii negativi, care au puterea să neutralizeze bacteriile, alergenii și sporii de mucegai încărcați pozitiv, din aer. Acesta este și motivul pentru care lămpile de sare tind să „transpire”.


 Lămpile din sare de Himalaya – efecte unice de vindecare


 Persoanele care au folosit lămpile din sare au observat rapid îmbunătățiri la nivel fizic și psihic, mai ales în cazul afecțiunilor precum:  
 •      probleme respiratorii (tuse, răceli, etc)
 •      afecțiuni asociate cu stresul ( insomnie, lipsă de energie, )
 •      afecțiuni ale sistemului circulator
 •      afecțiuni ale pielii
 •      dureri de cap și migrene
 •      reumatism
 •      alergii


 În concluzie, cu cât mai multe lămpi de sare în încăperile unde sunt multe aparate electrice, cu atât mai bine, pentru că acestea:
 •      Ionizează încăperea
 •      Echilibrează frecvențele artificiale și lungimile de undă electromagnetice nenaturale (provenite de la electrocasnice)
 •      Protejează corpul prin producerea undelor de lumină din spectrul curcubeului


Totuși, este foarte important să fiți atenți când achiziționați o astfel de lampă, deoarece există și versiuni false sau ieftine ale acestora, care nu au aceleași beneficii pentru sănătate.
 

Lăsați un comentariu

Comentariile trebuie să fie aprobate înainte să apară.

Brandurile noastre partenere