Delicii vegane. Dulciuri pentru suflet

Luna decembrie reprezintă sfărșitul unei ere. De obicei orice sfârșit crează o stare de nostalgie. Dar de data aceasta ar trebui să implice o stare de ușurare și speranță. Căci anul 2020 a însemnat și încă înseamnă un an de provocări și schimbări majore atât în viața profesională, cât și în cea personală. Și speranță pentru că este important să avem o atitudine pozitivă și să credem într-un viitor mai bun.

Pentru că până la urmă, așa cum spune și autorul de cărți motivaționale Stephen Covey, viața este formată doar 10% din ceea ce ți se întâmplă și 90% din viață este despre modul în care reacționezi la ceea ce ți se întâmplă.

Decembrie este de asemenea o perioadă de purificare și transformare. Căci ne pregătim pentru cel mai frumos miracol din lume - nașterea Mântuitorului. Iar un lucru minim pe care îl putem face este să postim. Deliciile vegane oferite de Bacania naturistă pot acoperi cu ușurință dulciurile de frupt și oferă poftă de sănătate.

Biscuiții vegani sunt produse realizate natural și sunt de post. Aceste delicii sunt rezultatul a unor boabe măcinate lent, în moara proprie din lemn, pe pietre de maciniș. Amestecul de făinuri păstrează calitatile exceptionale ale boabelor, iar conținutul de fibre este maxim.

Ingredientele folosite

Ingrediente folosite sunt ulei de lămâie, făină de orez, făină de năut, zahăr de cocos, ulei de cocos, praf de copt, bicarbonat de sodiu.

Năutul este unul dintre primele alimente cultivate de om, fiind o importantă sursă de fibre și un puternic antioxidant. Acesta ajută sistemul digestiv si întărește imunitatea.

Făina de orez conține fibre insolubile, care stimulează metabolismul, grăbesc digestia și contribuie la scăderea colesterolului. 

Uleiul de lămâie are proprietati vitaminizante, antiinflamatoare, hipertensive, aromatizante, bactericide. Combate febra si actioneaza drept tonic cardiac.

Zaharul din cocos contine cel mai mult inozitol (vitamina B8) necesar pentru formarea de celule sanatoase. E utilizat in tratarea anxietatii si depresiei. Exact ce avem nevoie în această perioadă incertă.

Produse 100% naturale

Biscuiții din Băcănia Naturistă NU conțin zahar rafinat, gluten, lactoză. NU conțin conservanți, emulgatori, E-uri, coloranți sau substanțe de sinteză.

Astfel deliciile vegane sunt nu numai hrană pentru trup, dar și pentru suflet. O alimentație sănătoasă influentează o stare mentală echilibrată. Alege produse naturiste pentru o atitudine pozitivă!

Vezi oferta de biscuiți vegani aici! Folosește codul BISCUITI20 și primești o reducere de 20%!

Lăsați un comentariu

Comentariile trebuie să fie aprobate înainte să apară.

Brandurile noastre partenere